Automate your Marketing
with Womplify




 
noorhidayah's FotoPage

By: noorhidayah idris

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Thursday, 11-Dec-2008 23:54 Email | Share | | Bookmark
Eidul Adha at Benut n Cuti2 at KL

 
 
 
View all 30 photos...
Stories????Please view to my blog http://adliyana.blogspot.com


Monday, 10-Nov-2008 14:31 Email | Share | | Bookmark
Diyana's Graduation Day

 
 
 
View all 19 photos...




Sunday, 2-Nov-2008 00:01 Email | Share | | Bookmark
Our New Family Members

 
 
 
View all 12 photos...
More Stories??? View to my blog....http://adliyana.blogspot.com


Monday, 20-Oct-2008 02:52 Email | Share | | Bookmark
Cite2 Raya 2008....

 
 
 
View all 26 photos...
Alkisah tahun ni turn fisrt day raya kat Klang, Selangor. Saya lerr org yg paling gembira sekali raya tahun ni ( jgn larr jd menantu seperti saya ). Kalau turn Klang maklumlarr umah family kite...kena balik awal2..semangat giler. Tapi cuba tgk time turn kat Benut...takleh cuti awal ler...banyak keje kena settle dulu ler...kiranya tahun tuh saya ler org yg paling sedih. Pagi raya kat Benut...mesti tipon mak dulu...nangis2...yang tak tahan tuh...soalan biasa mak akan dengar..mak masak sambal kacang tak? Takde yg boleh tandingi sambal kacang mak. Anyway skrg ni umur pon dah meningkat..anak pon dah semakin membesar...takde lar perasaan beriya tuh lg...yg penting kalau boleh nak jumpa sume saudara mara di hari raya ni..huhuhuhu..


Manaler ketupat wan die tak keras...tgklarr sapa yang isi...''




Mak ngan ayah Klang




Inilah session yg paling sedih...huhuhu



lina n diyana beraya ngan abah...



Diyana nangis...tak tahan tgk sume org nangis...huhuhu




With my family at Klang




With hubby n anak2..




bapak budak ngan mak budak...kuang..kuang..kuang




Ni laks..time open house kat umah kami kat Kuantan 18/10/08




Gambar tak clear...amik ngan handphone je...




Open Office library, IIUM




Selagi tak habih raya....open house sana sini...hehehe...





Monday, 22-Sep-2008 07:35 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidilfitri...Maaf Zahir & Batin

 
 
 
View all 11 photos...
Syukur ke hadrat Allah s.b.t selamat kita mengerjakan ibadah puasa selama 22 hari. Seminggu lagi kita akan menyambut Hari Raya..Tidak terlalu awal rasanya untuk saya mengucapkan SELAMAT HARI RAYA kepada semua. Dikesempatan ini saya ingin memohon ampun dan maaf kepada kawan2 dan pengunjung fp saya ni..kalau ada yang terngumpat, terkutuk, terkata, terketuk, terhantuk, ishhk..ishhk..ishhk..merepek dah ni. Kepada yang akan pulang ke kampung halaman menaiki kenderaan tuh pastikanlah kenderaan anda tuh diservis dulu ye...pandulah kenderaan anda dengan berhemah....ingatlah pd orang yang tersayang..huhuhuhu..Sedih juga bila Ramadhan ni nak meninggalkan kita...tapi bersyukur kepadaNYA dalam berbagai2 dugaan yang kita semua hadapi dapat juga kita menjalankan ibadah puasa tahun ini dengan sempurna. Alhamdulillah...

Oh ye...nak share serba sedikit gbr2 biskut raya yg dpt saya siapkan br2 ni..hehehehe. Time kasih byk2 kat adik2 shima n zira yg sudi bersama-sama menjayakan misi tahun ini.. hihihihi... tahun lepas wat sorang2 jer...sedih...nasib baik ada anak2 wat kecoh n hubby yg tolong tgk n tak habis2 tanya...dah siap ke? Tahun ni dia tak sibuk tanya lg coz dah dpt senjata baru...hehehehe..fishing rod baru..








ambik tuh...ini baru first bagde...ffuuuh...letihs...












ini dia hasil yg abah dpt....




SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA...BERHATI2 DI JALAN RAYA..





[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net